ΣΙΩΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ MRCOG

Πληροφορίες

Ο Αθανάσιος Σιώζος εισήχθη το 1995 (πρώτος με πανελλήνιες εξετάσεις) στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και αποφοίτησε το 2001. Το 2002 ξεκίνησε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στη Μεγάλη Βρετανία, όπου παρέμεινε επί δεκαετία. Στο διάστημα αυτό έγινε επίσημο μέλος του Βασιλικού Κολεγίου των Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (MRCOG) και ασχολήθηκε με όλο το φάσμα της ειδικότητας.
Εξειδικεύθηκε, επίσης, στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και στις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης στο διεθνούς φήμης νοσοκομείο του Λονδίνου Guy's & St. Thomas' Hospital και του απονεμήθηκε το δίπλωμα πλήρους εκπαίδευσης στην Υπογονιμότητα και την Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία (ATSM infertility).
Επιπλέον, εκπαιδεύθηκε στην υπερηχο-σαλπιγγογραφία, η οποία είναι μια μέθοδος απεικόνισης των σαλπίγγων που έχει αντικαταστήσει την κλασική σαλπιγγογραφία στα μεγάλα κέντρα αναπαραγωγής του εξωτερικού. Έχει εξειδικευθεί επίσης σε όλο το φάσμα των μαιευτικών υπερηχογραφημάτων υπό την εποπτεία του Καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη στο Fetal Medicine Foundation (FMF). Μετά την εξειδίκευση αυτή, πιστοποιήθηκε από το FMF για την διενέργεια μαιευτικών υπερηχογραφημάτων.

Είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος στο περιοδικό Go και στην ιστοσελίδα gonimotita.gr που φιλοδοξούν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση στα υπογόνιμα ζευγάρια.

 

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00
κατόπιν ραντεβού