ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πληροφορίες

Ο φούρνος μας βρίσκεται σε λειτουργία από το 1990.

Παρασκευάζουμε κάθε μέρα ψωμί χρησιμοποιώντας δικό μας προζύμι, ψωμί από σίκαλη, καλομποκόψωμο, ειδικά προϊόντα όπως ντίνκλ κτλ. Σε εμάς επίσης θα βρείτε όλων των ειδών τις πίτες και τα σφολιατοειδή, πάντα φρέσκα και ζεστά όπως παραδοσιακή σπανακόπιτα με φύλλο στο χέρι, διάφορα είδη τυρόπιτας, ζαμπονοτυρόπιτες κα. Ακόμη θα βρείτε κρουσάν σταφίδας, μήλου, μπουγατσάκια, ψωμάκια πρωϊνού, κρητικές σπεσιαλιτέ όπως λυχναράκια, σκαλτούνια, ξεροτήγανα παρασκευασμένα με αγάπη και μεράκι χρησιμοπιώντας ως πρώτη ύλη τοπικά προϊόντα όπως αυγά, γάλα, τυρί και μέλι.

Επίσης καθημερινά παρασκευάζουμε πολλά γλυκά ταψιού όπως καρυδόπιτα, σοκολατόπιτα, πορτοκαλόπιτα, νηστίσιμη μηλόπιτα, κουραμπιέδες με πρόβιο βούτυρο και όλων των ειδών τα γλυκίσματα πάντα φρέσκα.

Βρισκόμαστε στην είσοδο του Πλακιά ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο "Αλίανθος". Είμαστε ανοικτά όλες τις ημέρες από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 11.00 το βράδυ.

Στο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το χυμό ή το αναψυκτικό σας και να το συνοδεύσετε με τα ολόφρεσκα προϊόντα μας έχοντας ως θέα την υπέροχη παραλία του Πλακιά.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το πρωϊνό σας. Χρησιμοποιούμε πάντα ντόπιο ελαιόλαδο και φρέσκα τοπικά προϊόντα στην παρασκευή του.

Το πάρκινγκ δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει καθώς υπάρχει χώρος ακριβώς μπροστά από το μαγαζί μας.

Ωράριο

Δευτέρα - Κυριακή 07:00 - 23:00