ΨΥΧΙΔΟΥ - ΒΑΒΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πληροφορίες

Από τη στιγμή της ίδρυσής του το 1968, ο στόχος του Κέντρου μας είναι να συνεισφέρει στην πρόοδο και την εξέλιξη των σπουδαστών μας, μέσω της σωστής διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας.

Η βασική αυτή επιδίωξη όχι μόνο δεν έχει αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου, αλλά κι έχει εμπλουτιστεί με την διδασκαλία περισσοτέρων ξένων γλωσσών, καθώς και με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας όσον αφορά στην εκπαίδευση.

Περιηγηθείτε στις επιλογές της ιστοσελίδας μας κι ενημερωθείτε για την ιστορία και τις επιτυχίες του Κέντρου μας, τις διάφορες ξενόγλωσσες εξετάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, τα μέσα διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε, τις δραστηριότητες που διοργανώνουμε ή συμμετέχουμε, τις παροχές που προσφέρουμε στους πελάτες μας και πώς θα επικοινωνήσετε μαζί μας για να ωφεληθείτε από όλα αυτά.

Επίσης, μέσω των συνδέσμων που παραθέτουμε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας έχετε τη δυνατότητα να μάθετε χρήσιμα πράγματα και για άλλα θέματα, καθώς και να διευρύνετε τις γνώσεις σας με ευχάριστο τρόπο!

Τέλος, αν τα βρίσκετε όλα αυτά ενδιαφέροντα, μπορείτε να γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook, πατώντας απλά το πλήκτρο ‘Μου αρέσει / Like’ (εφόσον βέβαια διατηρείτε λογαριασμό στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο) κι έτσι να ενημερώνεστε εσείς και οι φίλοι σας άμεσα για τα νέα και τις εξελίξεις που αφορούν το Κέντρο μας!