ΝΤΟΤΣΙΑΣ - ΣΠΥΡΟΥ ΙΚΕ

Πληροφορίες

Η μεταφορική επιχείρηση Ντότσιας Νικόλαος εδρεύει από το 1988 στην Καρδίτσα, Αισώπου 12 και λειτουργεί χρόνια στο χώρο των μεταφορών. Είμαστε χρόνια στο χώρο των μεταφορών και η επιχείρησή μας έχει κερδίσει το σεβασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Σκοπός μας είναι η ποιοτική, σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας. Μας χαρακτηρίζει η άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση, είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε με τον πλούσιο στόλο μας. Η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων σας εγγυάται ασφάλεια και υπευθυνότητα σε κάθε είδος μεταφοράς.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνουμε κάθε είδος μεταφοράς. Αναλαμβάνουμε ειδικές και γενικές μεταφορές. Επίσης για τις ειδικές μεταφορές διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό όπως τα ανατρεπόμενα φορτηγά μας. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας με τον ειδικό εξοπλισμό μας αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Ο ιδιόκτητος στόλος μας σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές μας, μας τοποθετούν στην κορυφή των μεταφορών ξηράς τα τελευταία χρόνια.

Οι οδηγοί μας είναι σωστά εκπαιδευμένοι για να κάνουν τις μεταφορές γρήγορα αλλά με ασφάλεια.

Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες, φροντίζουμε να κάνουμε προσφορές που δεν μπορείτε να αρνηθείτε.

Δουλεύουμε σε όλο το εθνικό δίκτυο αλλά και στο διεθνές. Εξειδικευόμαστε στις μεταφορές ξηράς. Μεταφέρουμε έγκυρα και έγκαιρα.