ΛΕΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πληροφορίες

Η επιχείρησή μας “Λέκκας Γεώργιος”  εδρεύει στην Νεάπολη Μονεμβασιάς στην Πελοπόννησο, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου με μεράκι και αγάπη εδώ και αρκετά χρόνια και προσφέρει στους πελάτες της, στην Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα ξύλινα έπιπλα υψηλής αισθητικής και αντοχής σε οικονομικές τιμές.

Με πολύχρονη πείρα στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών μπορούμε να δώσουμε στο ξύλο την μορφή που θέλετε.

Χρησιμοποιώντας για όλες τις κατασκευές μας υλικά υψηλών προδιαγραφών, κορυφαίας ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και έχοντας ως κύριο στόχο μας την ικανοποίηση κάθε πελάτη μας, δημιουργούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό ξυλουργικές εργασίες και ξύλινα έπιπλα όπως:

  • Ξύλινα Κουφώματα Εσωτερικά & Εξωτερικά
  • Ξύλινες Ντουλάπες
  • Ξύλινα Έπιπλα
  • Ξύλινες Κουζίνες
  • Ξύλινες Σκάλες και άλλες πολλές δημιουργίες

Αναλαμβάνουμε κατά παραγγελία ξυλουργικές εργασίες και ξύλινα έπιπλα και εξυπηρετούμε όλη τη Λακωνία, την Πελοπόννησο αλλά και όλη την Ελλάδα.

Με ταχύτητα, συνέπεια και αξιοπιστία, δημιουργούμε ξυλουργικές εργασίες και έπιπλα μοναδικής αισθητικής, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πελοπόννησο.

Επίσης η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γυψοσανίδων προσφέροντας υπηρεσίες τοποθέτησης γυψοσανίδων και γύψινων κατασκευών.