ΑΛΟΙΜΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΙ

Πληροφορίες

Ψάχνετε για μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία; Η Αλοίμονος Παναγιώτης και Υιοί με έδρα τη Καλαμάτα δραστηριοποιείται στις μεταφορές - μετακομίσεις με ανυψωτικά μηχανήματα από το 1965.

Ακολουθώντας μία σταθερά ανοδική πορεία, η εταιρεία μας συνεχίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μεταφορές μετακομίσεις, αστικές διανομές εμπορευμάτων, συσκευασίες, αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων και ιδιόκτητες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις. Η μεταφορική μας διαθέτει ένα μεγάλο στόλο φορτηγών δημοσίας χρήσεως διαφόρων διαστάσεων & τονάζ, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή πείρα, ανυψωτικά μηχανήματα & διάφορα άλλα απαραίτητα μηχανήματα, που είναι χρήσιμα για να γίνουν ασφαλείς & σωστές μεταφορές μετακομίσεις. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα & με μικρό κόστος. Σας δίνουμε πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στις μεταφορές μετακομίσεις σας.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά την μεταφορά της οικοσκευής σας ή οποιαδήποτε μεταφορική σας ανάγκη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και ο στόλος των φορτηγών μας σάς εξασφαλίζουν μία γρήγορη και ασφαλή μεταφορά του εξοπλισμού σας. Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε μεταφορές - μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια, αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση. Προσβλέπουμε πάντα σε μια αρμονική συνεργασία γι' αυτό και ένας συνεργάτης μας θα είναι πάντα δίπλα σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε.

Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στην Αλοίμονος Παναγιώτης και Υιοί προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε το άγχος που γνωρίζουμε ότι προκαλεί η μετακόμιση, ο εκτιμητής και σύμβουλος μας θα επισκεφθεί το χώρο σας μετά από τηλεφωνική συνεννόηση σε ώρα και μέρα που θα σας εξυπηρετεί.

  • Θα καταγράψει τα είδη της οικοσκευής σας
  • Θα σας ενημερώσει για τον τρόπο συσκευασίας των επίπλων και αντικειμένων σας
  • Θα ελέγξει την πρόσβαση φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων που θα χρειαστούν για την μεταφορά σας
  • Θα λύσει τυχόν απορίες που έχετε και θα σας ενημερώσει για το κόστος